Projektgrupper

Hos Föreningen Samhällsvetarna Uppsala finns det alltid rum för engagemang! Allt från projektgrupper som ordnar resor, till hjälp att söka sponsorer och planera och förbereda föreningens fester och sittningar. Sitter du på en jättebra idé? Eller en supertalang?

Hos oss är möjligheterna aldrig för få. Skicka iväg en intresseanmälan med en gång och berätta om dig själv och vad du vill hjälpa till med!

JUST NU: 
- Näringsliv

Sponsorgruppen - är en del av Näringslivsutskottet som träffas några gånger per termin och jobbar med föreningens sponsring. Under möten diskuterar och kontaktar vi möjliga sponsorer till föreningen och enskilda evenmang som föreningen anordnar. Som delaktig i sponsorgruppen så bidrar du inte bara betydande till föreningens verksamhet utan får också chansen att prova på att kontakta företag och organisationer som representant för föreningen, en nyttig erfarenhet! Har du dessutom ett brett kontaktnät som kan vara till fördel för föreningen så är det här ett väldigt bra tillfälle att bidra.

Maila ordforande.naringsliv@samvetarna.se

- AKtivitet

Vi i aktivitetsutskottet har några event under läsåret. Till dessa event söker vi föreningsmedlemmar som är intresserade av att vara med i projektgrupper. Projektgrupperna anordnar och planerar eventen och ser till att andra medlemmar får en så rolig tid som möjligt.

 

Just nu har vi inga event på gång. Men har du en rolig idé, maila orforande.aktivitet@samvetarna.se

 

FULL
STOLT HUVUDSPONSOR:
AkademikerfSSR 2015 H vit text RGB.png
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle
info@samvetarna.se
Föreningen Samhällsvetarna
c/o Kulturgeografiska institutionen 
Box 513 
751 20 Uppsala

 • © Föreningen Samhällsvetarna Uppsala 2019  •