Vad händer i Samvetarna?

SAMBAND

Har du sökt efter ditt samband i denna värld? Söker du ännu? Vi är många som söker efter rätt sammanhang och kan hitta det på olika sätt, i olika grupper och olika situationer.

 

Ibland är det så enkelt att du kan finna ditt samband bland andra människor som gillar att spela, plinka, klinka, klonka på instrument eller nynna, köra, humma, sjunga i olika toner.

 

Vi vill välkomna dig till ditt nya samband som kallas SamBAND!

Gå med i facebook-gruppen här!

SAMSPEX

Tycker du om att spela teater? Är du karaokebarens mästare men vill sjunga på andra scener nu? Är du kanske en ståuppkomiker i vardande eller helt enkelt bara någon som gillar att uppträda inför folk och sprida glädje?

 

Sök då till Samvetarnas spexgrupp Samspex! 

Här är chansen att få leva ut den dramatiska sidan hos dig som inte får utrymme på föreläsningarna. Spexgruppen kommer förgylla sittningar och sammankomster med sång, dans, lek, drama eller allmänt håll-i-gång. Häng med, det blir kul!

Gå med i facebook-gruppen här!

ENGAGERA DIG!

På våra sociala medier utlyser vi regelbundet platser i projektgrupper inför kommande evenemang. Följ oss och missa inte nästa chans att engagera dig i Samvetarna, eller skriv till oss med en idé på vad vi kan hitta på härnäst!

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

SAMTAL

samvetarpodden

Vår alldeles egna podcast, Samtal, drivs utav våra medlemmar och rör allt mellan himmel och jord. Skulle du vilja spela in ett avsnitt, själv såväl som med ett gäng kompisar? Tveka inte på att höra av dig till oss!

Lyssna nu på Spotify!

  • Black Spotify Ikon

Har du en idé?

Hos Samvetarna finns det alltid rum för engagemang! Allt från projektgrupper som ordnar resor, till hjälp att söka sponsorer och planera och förbereda föreningens fester och sittningar.

 

Sitter du på en jättebra idé? Eller en supertalang? Hos oss är möjligheterna aldrig för få.

 

Skicka iväg en intresseanmälan med en gång och berätta om dig själv och vad du vill hjälpa till med!

Tack för ditt meddelande!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon