Vad händer i Samvetarna?

SAMBAND

Har du sökt efter ditt samband i denna värld? Söker du ännu? Vi är många som söker efter rätt sammanhang och kan hitta det på olika sätt, i olika grupper och olika situationer.

 

Ibland är det så enkelt att du kan finna ditt samband bland andra människor som gillar att spela, plinka, klinka, klonka på instrument eller nynna, köra, humma, sjunga i olika toner.

 

Vi vill välkomna dig till ditt nya samband som kallas SamBAND!

Gå med i facebook-gruppen här!

SAMSPEX

Tycker du om att spela teater? Är du karaokebarens mästare men vill sjunga på andra scener nu? Är du kanske en ståuppkomiker i vardande eller helt enkelt bara någon som gillar att uppträda inför folk och sprida glädje?

 

Sök då till Samvetarnas spexgrupp Samspex! 

Här är chansen att få leva ut den dramatiska sidan hos dig som inte får utrymme på föreläsningarna. Spexgruppen kommer förgylla sittningar och sammankomster med sång, dans, lek, drama eller allmänt håll-i-gång. Häng med, det blir kul!

Gå med i facebook-gruppen här!

ENGAGERA DIG!

På våra sociala medier utlyser vi regelbundet platser i projektgrupper inför kommande evenemang. Följ oss och missa inte nästa chans att engagera dig i Samvetarna, eller skriv till oss med en idé på vad vi kan hitta på härnäst!

  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle

SAMTAL

samvetarpodden

Vår alldeles egna podcast drivs av Kristina Bokström, som också är skattmästare i föreningen.

 

Till varje avsnitt bjuder Kristina in nya gäster och diskuterar allt möjligt som rör föreningen!

Lyssna nu på Spotify!

  • Black Spotify Ikon

Har du en idé?

Hos Samvetarna finns det alltid rum för engagemang! Allt från projektgrupper som ordnar resor, till hjälp att söka sponsorer och planera och förbereda föreningens fester och sittningar.

 

Sitter du på en jättebra idé? Eller en supertalang? Hos oss är möjligheterna aldrig för få.

 

Skicka iväg en intresseanmälan med en gång och berätta om dig själv och vad du vill hjälpa till med!

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
STOLT HUVUDSPONSOR:
AkademikerfSSR 2015 H vit text RGB.png

Akademikerförbundet SSR är det ledande samhällsvetarförbundet och är fackförbundet för dig som studerar till samhällsvetare, oavsett om din examenstitel blir statsvetare, samhällsplanerare eller något annat som har att göra med någon av den stora mängden studievägar som en samhällsvetare kan ta.

Som studentmedlem får du tillgång till all vår service och en mängd förmåner – allt för att din studietid ska bli så utvecklande och trygg som möjligt. Vi finns med dig genom hela ditt yrkesliv, oavsett sektor, arbetsplats eller befattning. Akademikerförbundet SSR är ett fackförbund, men vi är också ett professionsförbund. Det innebär att vi aktivt arbetar med att höja statusen på din akademiska utbildning och kompetens för att du ska få ett tryggare arbetsliv, högre lön och schysst karriär. Din kompetens är värdefull och vi tycker att du ska värderas därefter på arbetsmarknaden. 

 

Det finns många argument för att gå med i förbundet redan under din studietid. Som studentmedlem har du till exempel rätt till samma arbetsrättsliga stöd som en yrkesverksam medlem. I studentmedlemskapet ingår även en hel del förmåner såsom granskning av CV, personligt brev och LinkedIn-profil, individuell karriärrådgivning, olycksfallsförsäkring och samtalsstödet Tusen frågor – Ett nummer.  

 

Vill du läsa mer om medlemskapet eller bli medlem? Klicka här 

KONTAKT:
E-post:
 info@samvetarna.se
Adress:
Föreningen Samhällsvetarna
c/o Kulturgeografiska institutionen 
Box 513 
751 20 Uppsala
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle

 • © Föreningen Samhällsvetarna Uppsala 2019  •