BLI FADDER!

Saknar du också invigningstiden, med härliga evenemang såsom Gasquen, Capture the flag, Pubrundan och Quiz? Då har vi glada nyheter till just dig! Fadderansökan till höstterminen 2020 är nu äntligen öppen!

 

Varje terminsstart anordnar Samvetarna en invigning för att välkomna nya studenter på bästa möjliga sätt. Vår förening växer så det knakar, så ta chansen att vara delaktig i Uppsalas roligaste och mysigaste start på plugget!

Oavsett om du läser din andra termin eller är gammal i gejmet, så har alla något att bidra med och tillsammans med ditt lag och dina kaptener skapas nya gemenskaper. Som fadder är det din uppgift att lotsa de nya studenterna i Uppsalas studentliv, roliga aktiviteter och andra festligheter under invigningen. Du kommer att vara ansiktet utåt för nya studenter och med Generalerna i ryggen är målet att recentiorerna ska få en så välkomnande och härlig start som möjligt på sin studietid och som medlem i Föreningen Samhällsvetarna.

 

Du ska vara tillgänglig från terminstarten som är vecka 36 till vecka 40, helst även vecka 35 för förberedelser och fadderkick-offen. 

 

Fyll i ansökan i vårt googleformulär nedan senast 4 maj!

https://forms.gle/gVmHqA1qvA768FCP8