BLI FADDER!

Saknar du också invigningstiden, med härliga evenemang såsom Gasquen, Capture the flag, Pubrundan och Quiz? Då har vi glada nyheter till just dig! Fadderansökan till höstterminen 2020 är nu äntligen öppen!

 

Varje terminsstart anordnar Samvetarna en invigning för att välkomna nya studenter på bästa möjliga sätt. Vår förening växer så det knakar, så ta chansen att vara delaktig i Uppsalas roligaste och mysigaste start på plugget!

Oavsett om du läser din andra termin eller är gammal i gejmet, så har alla något att bidra med och tillsammans med ditt lag och dina kaptener skapas nya gemenskaper. Som fadder är det din uppgift att lotsa de nya studenterna i Uppsalas studentliv, roliga aktiviteter och andra festligheter under invigningen. Du kommer att vara ansiktet utåt för nya studenter och med Generalerna i ryggen är målet att recentiorerna ska få en så välkomnande och härlig start som möjligt på sin studietid och som medlem i Föreningen Samhällsvetarna.

 

Du ska vara tillgänglig från terminstarten som är vecka 36 till vecka 40, helst även vecka 35 för förberedelser och fadderkick-offen. 

 

Fyll i ansökan i vårt googleformulär nedan senast 4 maj!

https://forms.gle/gVmHqA1qvA768FCP8

STOLT HUVUDSPONSOR:
AkademikerfSSR 2015 H vit text RGB.png

Akademikerförbundet SSR är det ledande samhällsvetarförbundet och är fackförbundet för dig som studerar till samhällsvetare, oavsett om din examenstitel blir statsvetare, samhällsplanerare eller något annat som har att göra med någon av den stora mängden studievägar som en samhällsvetare kan ta.

Som studentmedlem får du tillgång till all vår service och en mängd förmåner – allt för att din studietid ska bli så utvecklande och trygg som möjligt. Vi finns med dig genom hela ditt yrkesliv, oavsett sektor, arbetsplats eller befattning. Akademikerförbundet SSR är ett fackförbund, men vi är också ett professionsförbund. Det innebär att vi aktivt arbetar med att höja statusen på din akademiska utbildning och kompetens för att du ska få ett tryggare arbetsliv, högre lön och schysst karriär. Din kompetens är värdefull och vi tycker att du ska värderas därefter på arbetsmarknaden. 

 

Det finns många argument för att gå med i förbundet redan under din studietid. Som studentmedlem har du till exempel rätt till samma arbetsrättsliga stöd som en yrkesverksam medlem. I studentmedlemskapet ingår även en hel del förmåner såsom granskning av CV, personligt brev och LinkedIn-profil, individuell karriärrådgivning, olycksfallsförsäkring och samtalsstödet Tusen frågor – Ett nummer.  

 

Vill du läsa mer om medlemskapet eller bli medlem? Klicka här 

KONTAKT:
E-post:
 info@samvetarna.se
Adress:
Föreningen Samhällsvetarna
c/o Kulturgeografiska institutionen 
Box 513 
751 20 Uppsala
  • Facebook - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle
  • Spotify - Vit Circle

 • © Föreningen Samhällsvetarna Uppsala 2019  •